Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Historiske tiltag i Fremad Valbys ungdomsafdeling

9. februar 2018, 16.54

Fremad Valby fuldtidsansætter sportslig koordinator i ungdomsafdelingen og udbygger samarbejdet med FC København. Nyt ungdomsudvalg bliver omdrejningspunkt.

Fodbolden brager derudaf i Fremad Valby og det kræver organisation og ressourcer.  Det er derfor med stor tilfredshed at vi kan orientere om forskellige tiltag, der vil have fokus på udviklingen af klubbens ungdomsafdeling.

  • For første gang i klubbens historie vil der blive oprettet en fuldtidsstilling og ansat en sportslig ungdoms-koordinator i Fremad Valby. Ansættelsen forventes at ske i løbet af foråret. Formålet med ansættelsen af en sportsligt koordinator er at styrke arbejdet i ungdomsafdelingen i form af guidning/opbakningen til trænerne, kontakt til forældrene etc. og ikke mindst at sikre implementeringen af en Fremad Valby udviklingsmodel og struktur for ungdomsafdelingen i samarbejde med FC København.
  • Et stærkt savnet Ungdomsudvalg  blev nedsat på ungdomsleder/træner konferencen den 27. januar.  Ungdomsudvalget skal være det koordinerende led mellem de enkelte årgange og bestyrelsen. og vil få en central rolle ift klubbens nye sportslige koordinator og samarbejdet med FCK med henblik på implementering af en sportslig model for ungdomsafdelingen. 

OPTIMERING AF VORES BØRNEMILJØ I SAMARBEJDE MED F.C. KØBENHAVN

Fremad Valby har gennem en årrække haft samarbejde med FCK, om skills træning af vores bedste u10 –u13 drenge.  Fremad Valby udvider nu dette samarbejde og har indgået aftale med F.C. København om at klubberne i fællesskab vil optimere rammerne for børne og unge miljøet i klubben for U6-U12.   Tiltaget er rettet mod drengefodbold, men vi er meget opmærksomme på, at denne model og koncept bør kunne videreføres til vores pigeafdeling. Pigeafdelingen har i dag tilknyttet Ida Perin, der er fuldtidsansat projektmedarbejder, ligesom klubben p.t deltager i et DBU Projekt med fokus på 6-7 årige pigespillere. For alle vores drenge og pigespillere i Fremad Valby ønsker vi et styrket fokus på den sportslige ledelse i klubben og en model, som passer til klubbens DNA og værdier, ud fra denne målsætning:   

  • Vi skal give god træning til flere spillere
  • Flere børn skal have gode sportslige oplevelser
  • Det enkelte barn skal have god træning i trygge rammer