Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Flotte resultater hos drengene i ungdomsafdelingen

19. marts 2018, 10.32

U14dr sparker forårssæsonen i gang 

Så blev den ”rigtige” fodboldsæson sparket i gang, da U14dr. i Elite Øst mødte Nykøbing FC fra Falster på en ubarmhjertig kold lørdag eftermiddag på kunstbanen i Valby Idrætspark. Holdet har i løbet af vinteren fået tilgang af et par interessante spillere, og har vist glimrende takter i de træningskampe, der er blevet afviklet. Spørgsmålet var så blot om de gode takter også kunne findes frem når det gjaldt de vigtige turneringspoint. Det viste sig heldigvis at være tilfældet, og Fremad var det toneangivende hold kampen igennem, og efter en føring på 2-0 kunne drengene trække sig tilbage med en velfortjent sejr på 3-2. En dejlig start på sæsonen.

 

U15 dr. i sæsonpremiere

I flot solskinsvejr i går søndag spillede u15dr året første kamp mod B1903. Det blev en kamp hvor begge hold stod godt overfor hinanden, og der blev vist god figth fra begge sider. I betragtning af, at det var holdets første kamp i sæsonen, blev der indimellem vist ganske lovende takter ikke mindst ved Fremads andet mål hvor Albert fra venstrekanten perfekt ekspederede bolden ind i feltet hvor Benjamin dukke op og på fornem vis headede bolden i nettet – kampens mål.  Kampen endte 3-2 til B1903.

.  

 

U12dr på stor bane

Kristian Blæsilds u12 drenge fik også deres premiere i går søndag, men det handlede om at drengene for første gang skulle prøve kræfter med 11 mands, og en meeeget stor bane. Drengene har vist rigtige gode takter på 8 mands banerne,  med fint pasningsspil og stor bevægelighed, og masser af mål. Nu skulle de korte pasninger afløses af lidt længere afleveringer og løbeture. Og naturligvis kræver det tilvænning, men bare rolig, det kommer hurtigt. I hvert fald viste kampen mod BSV, som var på stor bane for tredje gang, at vores drenge er ganske godt med, og sejrede fortjent 2-0.