Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Kristian Overgaard Nielsen - sportslig ungdomskoordinator

17. maj 2018, 10.38

Præsentation af Fremad Valbys sportslige ungdomskoordinator Kristian Overgaard Nielsen

 

 

Som tidligere annonceret har Fremad Valby for første gang i klubbens 114 årige historie fuldtidsansat en sportslige ungdomskoordinator til at understøtte og målrette udviklingen i vores børne- og ungdomsafdeling.

Mange af klubbens medlemmer og forældre har allerede haft lejlighed til at hilse på Kristian, som vil være at finde på træningsbanerne de fleste af ugens dage.

Klubben ser frem til at kunne gøre brug af Kristians kompetencer både i forhold til at støtte de enkelte afdelinger og inddragelse af forældrene, men ikke mindst i forhold til at være tovholder på den udviklingsplan for børne- og ungdomsfodbolden i Fremad Valby, som vi står overfor at konkretisere.

Nedenfor præsenterer Kristian sig selv.

 

 

Tak for velkomsten! 

 

Jeg har nu været i Fremad Valby i små tre uger og jeg har hilst på de fleste! Der har været mange mennesker og opgaver at forholde sig til, men jeg er meget glad for den varme modtagelse jeg har fået blandt alle de mennesker jeg har mødt. Det har kun gjort, at jeg glæder mig endnu mere til at arbejde sammen med jer om at gøre noget godt for Fremad Valby. 

 

Jeg vil benytte denne lejlighed til at præsentere mig selv lidt mere uddybende og kort beskrive hvilke arbejdsopgaver jeg kommer til at sidde med i første omgang. 

 

 

Jeg kommer oprindeligt fra Fredericia hvor jeg er født og opvokset. Grundet studier flyttede jeg i 2011 til Odense, hvor jeg har boet siden og foreløbigt har jeg stadig min adresse der (håber det ændre sig inden længe). 

I Odense læste jeg idræt og sundhed på SDU, og har i den forbindelse beskæftiget mig med mange forskelligartede områder indenfor sport, fysisk aktivitet og idræt. Selvom fodbold altid har været hovedinteressen, så skrev jeg mit speciale omkring handicapidræt.  

 

Det seneste halvandet år jeg har været fast tilknyttet en folkeskole i Odense, hvor jeg varetog undervisning på mellemtrinnet og derudover hjalp til hvor det var nødvendigt. 

 

På det fodboldmæssige plan startede min træner/leder karriere i Erritsø GIF, hvor jeg også selv spillede. Min egen spillemæssige karriere går ikke over i historien, men som så mange andre fik skavanker og skader flyttet mit fokus til træneropgaven. Jeg startede som 16 årig og trænede 5 år i EGIF inden jeg flyttede til Dalum IF i Odense (Fyns største fodboldklub målt på medlemmer). Der har jeg været de seneste 6 år inden jeg tiltrådte i Fremad Valby. 

 

Jeg har trænet alle niveauer i årgangene U10-U17, hovedsageligt drenge. Lige fra begynderen til ungdomslandsholdsspilleren. På pigesiden har jeg i en periode på to år haft morgentræning med en gruppe U15-U18 piger i Dalum. I DBU-regi har jeg B-licens og derudover deltaget i en lang række inspirationskurser og øvrige uddannelsestilbud. De seneste par år har mit fokus ligget på at skabe optimale rammer for fodboldspillerne. Jeg har siddet som sportslig ansvarlig for drengeafdelingen i Dalum og ungdomsformand i bestyrelsen. 

 

Derudover har jeg været træner på en lang række fodboldskoler, mikrofodboldskoler, talenttræninger m.m. Jeg har også stået for afviklingen af både fodboldskoler og mikrofodboldskoler.

 

Min helt store passion er ungdomsfodbolden og jeg er glad for at have fået muligheden for at gøre det på fuldtid i Fremad Valby.  

 

Min arbejdstid bliver delt mellem tid på kontoret og tid ude på banerne. På kontoret overtager jeg langsomt de arbejdsopgaver som Mads Thomsen har siddet med. I øjeblikket deles vi om opgaverne. I den sportslige afdeling bliver mine opgaver at:  - Arbejde med den sportslige struktur i ungdomsafdelingen, herunder medvirke til at etablere en udviklingsmodel (med inspiration fra FCK’s analyse/rapport af klubbens børneafdeling)

- Sparre og støtte med trænerne på og udenfor banen

- Styrke frivilligheden og inddragelsen af forældre

- Arbejde med ungdomsafdelingens kursusvirksomhed

 

I bund og grund skal jeg være med til at gøre Fremad Valby endnu federe at være en del af. 

 

Nogen af tingene kommer vi til at se en effekt af på lidt længere sigt, men her og nu er I velkomne til at tage fat i mig med alt fra administrative til sportslige spørgsmål.  Derudover planlægger jeg at komme rundt på besøg i de enkelte afdelinger inden sommerferien, hvor jeg både kan bruges til inspirationstræning, supervision eller bare en generel fodboldsnak. 

 

Ps. Hvis nogen I jeres netværk kan hjælpe med at få mig på plads i det Københavnske vil jeg blive meget glad :-)