Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Sidste arbejdsdag for Mads

30. maj 2018, 12.23

Det har længe være kendt at Mads Thomsen på torsdag d. 31. maj, har sidste arbejdsdag som administrator i Fremad Valby. Mads har været ansat i klubben i knap 2 år, og har været en stor støtte for klubben og bestyrelsen i perioden, der ikke mindst i starten har budt på store udfordringer. Mange medlemmer og samarbejdspartnere har haft kontakt med Mads, der altid har været klar med gode råd og hjælp, når der har været behov. Mads’ arbejdsopgaver overtages fra 1. juni af Kristian Overgaard Nielsen. 

Jeg har desværre ikke kunne overtale Mads til en uformel afskedsreception, men på klubben og bestyrelsens vegne skal der lyde en stort og fortjent tak til Mads for en flot indsats for klubben. – Og vi ser forhåbentlig mange år endnu Mads aktiv på fodboldbanen i Fremads trøje.

Steen Pedersen, formand

 

Fra Mads:

Kære alle.

Som I kan læse, har jeg sidste arbejdsdag nu på torsdag d. 31.maj. I 2015 startede jeg herude i forbindelse med min uddannelse og har siden hen været ansat som daglig administrator.  Det har været nogle dejlige år hvor jeg har fået fornøjelsen af at være ansat i Københavns bedste klub. Nogle har jeg snakket mere med end andre og nogle af jer har jeg måske slet ikke snakket med, men I har alle gjort tiden her i klubben til noget specielt som jeg aldrig vil glemme. Jeres gode humør og engagement har været inspirerende. Godt nok har jeg spillet fodbold siden jeg var 6 år og på den måde haft min daglige gang i fodboldklubber, men jeg har aldrig rigtig haft den store forståelse for det kæmpe stykke arbejde man som bestyrelsesmedlem, træner, assistent, holdleder, hjælper, forældre yder – det forstår jeg nu og tak for det😊

Held og lykke til jer og jeres hold.

Forza Fremad Valby – Fremad Valby 4-Ever

De bedste hilsner

Mads Thomsen