Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Så går vi på sommerferie...

30. juni 2018, 12.08

Så er skoleåret afsluttet og det samme er de sidste træningspas, og vi kan alle holde sommerferie og lade op til en ny sæson.  Jeg vil lige nævne nogle af vores hold-indplaceringer til efteråret. Vores 1. herresenior er igen placeret i DS Kreds 2, men med en række nye modstandere i forhold til foråret, så det bliver ganske spændende at følge holdet, der har ambitioner om at slutte blandt de bedste.  Den første interessante opgave for holdet bliver iøvrigt pokalkampen mod AB, der spilles onsdag d. 8. august i Valby Idrætspark.

På Kvindesiden er der sket det, at 1. holdet fra den nye sæson skal spille i Kvindeserie ØST. Holdet er  avanceret fra Københavnsserien efter at et af de oprykkede hold meldte fra.  Der er på meget kort tid lagt en masterplan for holdet, hvor spillerne selv har været meget aktive, og engagementet er helt i top, hvilket er helt afgørende hvis holdet skal klare sig i den højere række - lige under 1. division.

Highlights fra ungdomssiden:   U14 piger spiller den kommende sæson i Elite Øst, og U13 drenge er ligeledes indplaceret i Elite Øst.   U15 drenge spiller i den kommende sæson i Mesterrækken, Kbh,  men har ambitioner om at vende tilbage til Elite Øst til foråret. U16 piger spiller i den sjællandske mesterrække i efteråret, men bør være et varmt emne til forårets Elite Øst.

Rigtig god sommer til alle

Steen P