Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

1. holdet i ny vigtig kamp lørdag

9. august 2018, 16.39

Billedresultat for billede fremad valby                                                             Billedresultat for billeder fc odsherred

Onsdagens pokalfight mod AB resulterede efter en flot indsats af vores drenge i forlænget spilletid efter 2-2 i ordinær spilletid. Med en mand i undertal blev det op ad bakke de sidste to gange femten minutter, og spørgsmålet er hvor meget syre der er tilbage i benene, når holdet lørdag skal ud i en ny og vigtig kamp mod FK Odsherred i Valby Idrætspark. Under alle omstændigheder har de foregående kampe mellem Fremad Valby og FK Odsherred været intense og seværdige kampe og de to hold står rigtig godt til hinanden, begge med fokus på tempo og høj teknisk klasse.  Der er derfor al mulig grund til at dukke op i Valby Idrætspark lørdag kl. 13.30  og støtte 1. holdet.  De har brug for tilhængerne og medlemmernes opbakning.

2. holdet spiller i øvrigt semifinale i aften mod Frems 2. hold i Valbybladet Cup,  så måske du også i aften skal slå et smut forbi Valby Idrætspark.