Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Snapshot fra ugen....

14. september 2018, 15.35

Så er vi klar til endnu en spændende fodboldweekend, efter nogle resultater i sidste runde som er værd at fremhæve. 1. herresenior fik lørdag 1 point med hjem fra Union i DS.  Onsdag fulgte 2. holdet op med en fin 3-1 sejr over Skjold. I Elite Øst fik vores U13 Talent dr endnu en sejr, denne gang 3-1 over stærke Herfølge/HB Køge, og iflg. træner Blæsild en af drengenes bedste kampe. Men så torsdag aften kom denne uges store positive overraskelse, da vores 1. Kvinder i Kvindeserie ØST hjemme slog stærke Damsø med 2-0, og dermed hev sæsonens første sejr hjem. Megastor sejr og stort tillykke til hele holdet.

 

Søndag bragte stor aktivitet til Valby Idrætspark, da U10 afdelingen afholdt stort stævne, som først fandt sin vinder sent på eftermiddagen. Inden da var der afviklet et hav af kampe, som blev gennemført lige efter bogen, og en masse spillere og forældre kunne se tilbage på et velgennemført stævne. Volkswagen i Valby var stævnets stolte sponsor og havde i dagens anledning kørt et par modeller op foran bevægelseshuset. Super godt stævne – stor ros til arrangørerne.

Så lige den sidste reminder. I morgen lørdag går det igen løs for 1. herresenior når de i morgen lørdag kl. 13.00 på Opvisningsbanen møder nyoprykkerne fra Ishøj. Holdet har brug for point og al den støtte der kan trommes sammen, så vi ses forhåbentlig i Valby Idrpark.