Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Ny cheftræner for klubbens bedste hold

18. november 2018, 17.21

Det bliver den 40-årige brasilianer Aroldo Strack, der sammen med assistenttræner Ole Rasmussen, skal stå i spidsen for Fremad Valbys førsteholdstrup, når forberedelserne til anden halvdel af DS kreds 2 starter op efter nytår.

Aroldo Strack, der i perioden 2012 til 2014 var DBU’s første futsal landstræner, og som sidst har været cheftræner for FC Djursland, som han førte op fra Jyllandsserien til Danmarksserien, kommer med en UEFA A-licens i bagagen, og erfaring som professionel spiller i både Brasilien og Danmark.

Aroldo Starck er endvidere initiativtager til Brazil Football College, hvor han i dag er sportschef, som er en del af Campus Djursland i Grenaa.  

Der er ikke tale om et helt nyt bekendtskab for Fremad Valby, idet Aroldo i årene 2008-11 trænede forskellige ungdomshold på både drenge- og pigesiden i klubben. Det er derfor en cheftræner, der er fortrolig med klubbens dna,  og som i mellemtiden har høstet stor trænererfaring, der nu skal stå i spidsen for klubbens bedste hold.

Ovenpå et efteråret hvor Fremad Valbys pointhøst ikke har levet op til forventningerne bliver Aroldo Stracks store fokus at få holdet tilbage på vinderkurs, når turneringen igen fløjtes i gang.

Aroldo Strack afløser som cheftræner Christian Jensen, der efter 10 år i Fremad Valby er stoppet i forbindelse med sæsonafslutningen.

Vi ønsker Aroldo velkommen og ser frem til et samarbejde, der kan fortsætte udviklingen af vores bedste hold