Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Stor weekend i vente i Fremad

22. marts 2019, 11.03

På lørdag ruller fodbolden igen... - og så er der filmfestival, og en spændende håndboldkamp

På lørdag d. 23. marts bliver der med garanti liv og glade dage i Bevægelseshuset og de omkringliggende baner, når vores Danmarksseriehold og U13 drengeØST skyder fodboldsæsonen igang. Herligt at foråret dermed er kommet til Valby😊

Vores DS-hold møder kl 13.00 Union i et ægte københavneropgør, hvor der står vigtige point på spil. For Union gælder det om at holde kontakt med toppen, og for Fremad Valby handler det om at arbejde sig væk fra bunden. Det er første gang 1. holdet skal i kamp under den nye brasilianske træner Aroldo Strack, og med tilførsel af et par nye spillere samt et nyt spilsystem bliver det spændende at se om holdet har formået at omstille sig 100 procent. Der er under alle omstændigheder lagt op til en uhyre spændende forårspremiere, som altså starter kl 13 og spilles på kunstbane 6 (ud for klubhuset), da opvisningsbanen pga. vejret ikke er klar.

Vores U13 drenge ØST får dog æren, som klubbens første hold, at skyde forårssænen i gang når de kl. 11 – på kunst 2, møder Solrød FC. De to hold kender hinanden fra tidligere, men nu er det ikke længere 8 mands, men derimod 11 mands fodbold, og det kræver også tilvænning. Igen er der lagt op til en spændende kamp, hvor vores U13 talenter har brug for al den opbakning de kan få. Så mød op og støt drengene

Og så er det også på lørdag mellem kl. 14 – 18 at Fremad Valby lægger Bevægelseshus til SHOOT - Københavns internationale filmfestival om fodbold. Som en del af festivalen præsenteres filmen Football For Better And For Worse, der handler om det kvindelige fodboldhold F.C. Rosengård fra Malmø og deres kamp for succes og anerkendelse i en pengestyret- og mandsdomineret fodboldverden. Udover at vise filmen vil der også være mulighed for at dyrke sine færdigheder inden for b.la. fodbold, panna fodbold, FIFA og meget mere. Der vil tilmed være mulighed for køb af lodder i vores lodtrækningskonkurrence, hvor man kan vinde fede præmier og sponsorgaver, b.la. spillertrøjer fra FCK. Så der er garanteret aktiviteter for alle.

En lørdag i Fremad Valbys tegn kan så passende slutte af med en håndboldkamp mellem KFUM og Fremad Valby, der kan vise sig at blive afgørende for retten til at spille om oprykning til kvindernes 3. div. i håndbold. Vinder Fremad, så passerer holdet KFUM i tabellen og så er der udsigt til en oprykningskamp til 3.div. Den spændende kamp finder sted i Emdrup-hallen kl. 16.40.

Så, ses vi i Fremad Valby på lørdag – det tror vi! FORZA!