Klubnyheder
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336

Det var en af de rigtig gode Fremad-weekender....

13. maj 2019, 19.29

Vi tager igen i denne uge et tilbageblik på weekendens kampe og må konstatere, at ud fra resultaterne, så var det faktisk “fuldt hus” for de fleste af vores hold.

Til weekenden hører i denne omgang også onsdag, og der kørte vores ubesejrede U16 piger endnu en sejr hjem. Denne gang 7-4 over ligeledes ubesejrede Vestia i en, ja, målrig kamp.

Ligeledes onsdag kom vores u13 piger endelig i gang med deres første turneringskamp, og her blev Sundby sendt hjem til øen med et nederlag efter endnu en målrig kamp, der endte 6-3

Fredag skulle U15 drengene forfølge holdets fine sejr i sidste uge over Fremad Amager, og igen gik det ud over Vestia, som på egen bane måtte lægge ryg til et nederlag på 3-1. - Så holdet har nu indtaget en lånt 1. plads i Mesterrækken med en kamp mere spillet end Frem.

Lørdag skulle det vise sig at solen rigtig kom til at skinne over Valby Idrætspark. Først skulle U13 talentdr. i ØST revanchere sig efter et ret ærgerligt nederlag ude mod AB, som har givet træner Blæsild søvnløse nætter i den forløbne uge. Udebanesyndrom hedder det, når man tilsyneladende har så svært ved at tage point ude. Men hjemme i de trygge omgivelser, blev der ikke givet ved dørene. Nykøbing FC’s drenge blev sendt hjem til Sydhavsøerne med et nederlag på 5-0. Flot!

Så videre til 1.kvinders kamp mod Tårnby FF i Københavnsserien. Og endnu en overbevisende sejr. Denne gang 4-1. Sådan!

Videre ind på stadion og heppe på 1. Herrer i Danmarksserien, der skulle op mod en af rækkens tophold B1908. En svær opgave – også fordi nærmest ingen kan huske hvornår vores 1. hold sidst har besejret otterne. Men det gjorde de så denne gang! Efter en flot fight og bagud 1-0, formåede holdet helt fortjent at hive en 2-1 sejr hjem på to mål af Abdou. En medrivende kamp i en flot kulisse, hvor 7 minutters overtid virker meeeeget lang.

Sådan går det naturligvis ikke hver weekend, men når det sker, så må vi godt kippe med flaget. 

Og på billedet står så lige Sofie og Amby, der begge ser OK tilfredse ud.