Nyt medlem
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336
Ny i Fremad Valby

Vil du prøve at spille fodbold i Fremad Valby?
Så har vi samlet en lille guide til dig, så du kan komme godt i gang.

Først skal du finde ud af hvilket hold, der passer til dig. Holdene er opdelt efter alder og køn. I vores holdoversigt skal du derfor finde det hold, der passer med det år du er født i. Hvis du f.eks. er dreng og født i 2009, så skal du vælge holdet FV U10 Drenge – Årgang 2009.

Inde på holdsiden kan du se kontaktoplysninger på de ansvarlige trænere og ledere på holdet. Tag kontakt til dem inden du kommer første gang. Så er vi sikre på at du bliver taget ordentligt imod og at du får en god oplevelse. Det er gratis at komme og prøve, og du kan komme et par gange, før du beslutter dig for at blive meldt ind.

På holdsiden kan du også se træningstider og kontingentpris.

Vi håber du får en fed oplevelse i Fremad Valby og vil være en del af vores fodboldfællesskab. 

Indmeldelse & Holdsport

Når du har været til prøvetræning et par gange er du klar til at blive meldt ind. Du kan enten gøre det selv via klubbens hjemmeside eller få hjælp på klubbens kontor.

Indmeldelse via hjemmesiden:

Øverst i højre hjørne er der en knap, der hedder ”Ny spiller”. Når du trykker på denne bliver du taget direkte til en indmeldelsesformular.

  • Først skal du vælge hold. Du vælger det hold du har været til prøvetræning på.
  • Herefter udfylder du formularen. Det er vigtigt at du udfylder formularen med spillerens navn og fødselsdato, men med forældrenes kontaktoplysninger, hvis spilleren er under 18.
  • Så trykker du ”indsend”.

Herefter bliver din indmeldelse sendt til klubbens kontor som bekræfter den. Det går typisk hurtigt med mindre det er midt i en ferieperiode.

Når indmeldelsen er bekræftet får du en mail fra Holdsport.dk med et login. Det er den platform vi benytter til medlemsregistrering, kommunikation og kontingentbetaling. Holdsport.dk kan også tilgås via en app på din telefon.

Tillykke! Du er nu medlem af Fremad Valby. 

Kontingentbetaling

Når du er meldt ind skal du betale kontingent. Det foregår via Holdsport og du kan sætte det op enten via din computer eller på app’en.

Kontingentet i Fremad Valby betales månedsvis og betales over alle årets 12 måneder. Det betyder, at du også betaler selvom der er ferie, og det er ikke muligt at sætte sit kontingent på pause i mindre end 3 måneder.

Sådan betaler du:

  • Log ind på holdsport enten via computer eller app
  • Tryk på det lille ikon til højre, der forestiller en silhuet af et menneske
  • Vælg ”Profilindstillinger”
  • Find og tryk på ”Betaling”
  • Her kan du tilføje et betalingskort og vælge, at Holdsport må trække kontingent automatisk hver måned.

Det er lettest for dig (og os), hvis du vælger den automatiske betaling, da du ellers skal ind og betale kontingentet hver måned. Hvis man glemmer en betaling spærre Holdsport nemlig medlemmet fra at modtage nye beskeder og fra at kunne udvælges til kampe og træning. Det er derfor vigtigt, at dit kontingent hele tiden er betalt. Mener du, at du har betalt dit kontingent, men alligevel er spærret, så kontakt klubbens kontor for at finde ud af problemet.