Samarbejde
W1siziisijiwmtyvmdkvmdevn2y0zjnrmdq2el9mcmvtywrfdmfsynkylnbuzyjdxq?sha=2b2a8ef2c9326336
Tekst

Fremad Valby og Kies har igennem mange år haft et godt samarbejde. Til dagligt gør Kies brug af bevægelseshuset til undervisning og andre aktiviteter.

I Fremad Valby er vi utrolig glade for samarbejdet. Eleverne som kommer her er med til at skabe en god stemning i dagtimerne. Herudover har vi i Fremad Valby igennem de seneste år, haft stor glæde af elevernes fodboldmæssige kvaliteter. Mange tidligere og nuværende elever har valgt at spille for Fremad Valby mens de går på efterskolen og selvom nogle af eleverne ikke kan forsætte efter endt ophold, fordi de bor andre steder end i København, håber og tror vi at de vender tilbage, hvis de fx skal til byen og studere.

Fremad Valby håber og tror at samarbejdet med Kies vil vare i mange år endnu. De er en vigtigt interessent for klubben.

Ønsker du at gå på Kies og vil du høre mere om deres tilknytning til os i Fremad Valby, samt dine muligheder for at spille her i klubben, mens du går på Kies, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt:

Julius Andersens Vej 8, 2450 Kbh Sv

Tlf: 27571748

Mailasdresse: [email protected]

Facebook feed
Billedslider
  • Malthe-e-profil-fremad
  • Kies-logo
  • Intro%20billede%20fv

På et af billederne ses Malhe Espersen fra Bornholm. Malthe gik sidste på Kies og fik et stort gennembrud på vores 1.Seniorhold. Vi håber at se Malthe igen, når/hvis han kommer tilbage til København.