Menu

Udskiftning i Fremad Valby

image
Kristian Overgaard Nielsen
15. december 2020 kl. 16:25
Pr. 1/1 sker der lidt udskiftning i organisation omkring Fremad Valby

Vi siger farvel til én og velkommen til en anden. Læs mere herunder

Farvel til Fie

Vi må desværre sige farvel til Fie Frederiksen, der siden september 2019 har været en del af organisationen i Fremad Valby. Fie skal pr. 1/1 være en del af et projekt hos Røde Kors Asyl, og det kan ikke hænge sammen med hendes opgaver hos Fremad Valby, hvorfor hun har valgt at sige op. 

Det er vi selvsagt meget kede af. Fie har været en vigtig del i arbejdet med vores stadig voksende smølfeafdeling, etableringen af vores smølfe-gymnastik hold og har senest været projektleder på vores meget succesfulde tiltag med at udvide vores tilbud omkring senior-idræt i dagtimerne. 

Derudover har Fie spillet en stor rolle i diverse andre projekter i Fremad Valby, ligesom hun har været et frisk indspark på kontoret og i dagligdagen. 

Vi ønsker Fie held og lykke fremover og hun er altid velkommen tilbage i Bevægelseshuset! 

Julie Meilstrup overtager ansvaret for smølfeafdelingen, mens Ole og Kristian midlertidigt overtager Fie resterende opgaver. Det betyder også, at hvis du tidligere har haft kontakt med Fie, så er det fremover kontor@fremadvalby.dk du skal henvende dig på. 

Velkommen til Jacob

Fies stol kommer ikke til at stå tom længe. Pr. 1/1 ansættes Jacob Kolle Nielsen, dog i en lidt anden rolle. 

Jacob kommer til at skulle beskæftige sig med Fremad Valbys børnefodboldafdeling (til og med U12). Rollen kaldes i fodboldkredse en børneudviklingstræner, og Jacobs hovedopgave bliver at hjælpe klubben og trænerne med at optimere fodboldtilbuddet i Fremad Valby. Jacob ansættes til 18 timer ugentligt og kommer primært til at befinde sig på træningsbanen. 

Han kommer med erfaring fra både én stor breddeklub og fra elitefodbold. Senest har Jacob været tilknyttet KB Talent, hvor han det seneste halvandet år har været cheftræner på U12. Fodboldmæssigt har Jacob fået sin opdragelse på Fyn, hvor han i flere år var træner i fyns største fodboldklub, Dalum IF. 

Vi glæder os til at se Jacob på banerne og er sikre på, at han kan være med til at udvikle Fremad Valbys børneafdeling.