Menu

Ungdommen på vej!

image U19 drengene med herresenior i Otterup
Kristian Overgaard Nielsen
24. juni 2021 kl. 11:19
I de seneste kampe for Fremad Valbys 1. herresenior har ikke mindre end ti U19-spillere fået debut

Det har været ubarmhjertigt at være en del af nedrykningsspillet i Danmarksserien i denne sæson. Selvom Fremad Valbys førstehold har leveret mange flotte kampe og skrabet mange point sammen, så har det næsten været et dødsdømt projekt fra starten. 

Dermed skal Fremad Valby en tur ned i Københavnerserien i den kommende sæson og det betyder i hvert fald en del flere fede lokalopgør og måske flere mennesker på stadion? Det betyder i hvert fald helt sikker, at man ikke skal på en langfarts tur til Otterup i den kommende sæson. 

Gårdagens (onsdag d. 23/6) kamp mod Otterup endte 1-1 i en kamp uden reel betydning for nogen af holdene. Men den er alligevel værd at fremhæve. For i truppen var der ikke mindre en syv U19-spillere! 

Og hvis man kigger på de seneste pokal- og turneringskampe, så er der givet debut til 10 spillere fra U19-holdet. Det er længe siden at Fremad Valby har kunne berette om sådan en udvikling! Selve historien omkring disse U19-drenge begyndte for to år siden, hvor en flok drenge kom og spurgte om de måtte spille i Fremad Valby. Efter lidt startvanskeligheder ift. at finde det rigtige trænermatch har det nu udviklet sig til, at vi i den forgange og i den kommende sæson stiller med to U19-hold! 

12 af spillerne er blevet tilbudt at træne med i senior-regi og 10 af disse har nu fået debut, mens de resterende to har været udtaget uden at komme i kamp. 

Det er værd at fremhæve og det tegner godt for fremtiden for Fremad Valbys seniorhold, at der langt om længe er nogen at sende op. 

Stort tillykke med debuten til alle spillerne og en kæmpe tak for indsatsen til trænerteamet på U19-drenge med Tonny Buus, Michael Rasmussen, Martin Hallberg og Carsten Hinsch. 

Vi glæder os til at se flere spillere i aktion!