Menu

Vi søger en deltids projektmedarbejder

image
Kristian Overgaard Nielsen
20. marts 2021 kl. 12:54
Foreningen vokser fortsat og vi søger derfor en sportslig projektmedarbejder snarest muligt

Fremad Valby søger sportslig projektmedarbejder 10-15 timer ugentlig med stor fokus på pigefodbold.

Har du lyst til at bruge 10-15 timer ugentlig i et deltidsjob som sportslig projektmedarbejder, hvor du bliver en del af en udviklingsorienteret fodboldklub med masser af glade børn og unge og fede trænere, så er dette måske noget for dig.

 

Fremad Valby søger snarest en dedikeret sportslig projektmedarbejder, der kan styrke vores stadig voksende pigeafdeling og indgå i vores samarbejde med lokalmiljøet.

Det betyder konkret, at du bliver tovholder på at drive vores Pigepartnerskab under Københavns kommune. Vi er allerede en af de største pigefodboldklubber i København og gennem Pigepartnerskabet skal vi få endnu flere piger til at spille fodbold og fastholde dem i klubben. Du skal medvirke til implementeringen af en handleplan om rekruttering af piger i lokalområdet og om fokus på frivillige i pigeafdelingen. I arbejdet indgår møder med Københavns kommune og andre partnerskabsklubber.

Dette arbejde rækker desuden hånd til klubbens ønske om synlighed i lokalområdet, gennem aktiviteter og tiltag i boligområder og samarbejde med andre lokale aktører herunder skolerne, som derfor også indgår i jobbet.

Endelig har Fremad Valby en stærkt tradition for et kvalitetsfyldt familieidrætstilbud (Smølferne 2-5 årige).  En del af jobbet vil også omhandler at være med til at udvikle denne afdeling. Afdelingen har dygtige instruktører tilknyttet, men vokser samtidig hele tiden og har derfor brug for at udvikle sig. Erfaring med afvikling af familieidræt og/eller motorisk grundtræning for børn vil være en fordel.

Der er tale om et alsidigt job med mange berøringsflader, som kræver at du er udadvendt og har nemt ved at indgå i relationer. Du har derudover formentlig erfaring fra foreningslivet som aktiv eller frivillig. Du vil komme til at indgå i et team af øvrige ansatte i Bevægelseshuset, som vil være dine tætte samarbejdspartnere i dagligdagen. 

Den ugentlige arbejdstid vil udgøre 10-15 timer afhængig af det endelige jobindhold og vil ligge i dagtimerne/sene eftermiddagstider. Aflønning sker efter aftale.

Tøv ikke med at tage fat i daglig leder Kristian eller sportslig ansvarlig Ole på mob. 40601904, hvis du vil vide mere om ansættelsen, eller send en ansøgning direkte til kontor@fremadvalby.dk

Ansøgningsfristen er fredag d. 2/4 kl. 23:59

Vi glæder os til at høre fra dig.