Menu

Fodbold i Fremad Valby

Fodbold i Fremad Valby er for alle. 

Vi har en vision om at være det mest attraktive fodboldtilbud for borgere i Valby/Sydhavnen og det arbejder vi hver dag for at opnå. Vi er bygget på frivillighed og de frivillige er fundamentet for fodbold i Fremad Valby. 

Vi lever af de frivilliges store engagement, hvad enten det er forældre eller generelt fodboldinteresserede. Når man melder sig ind i Fremad Valby melder man sig derfor ind i et fællesskab, hvor det er forventet, at man bakker op og hjælper til for at få fodboldtilbuddet til at spille. 

De frivilliges arbejde er bakket op af en ansat administration, der dagligt sørger for at det er lettere at være frivillig. De ansatte udgør også en daglig sportslig ledelse, og er derfor ansvarlige for det generelle fodboldtilbud og udviklingen af fodboldafdelingen. 

I Fremad Valby tror vi på at alle skal have et ordentligt træningstilbud. Det betyder, at man som træner i Fremad Valby har et ansvar for alle spillere i en årgang. Vi tror på, at den bedste oplevelse kommer af at gå til fodbold med sine venner. Det betyder, at alle spillere i en årgang træner på det samme tidspunkt og på det samme sted. Indholdet i træningen kan dog godt variere, da vi også tror på at man får den bedste oplevelse, hvis man spiller med nogen på sit eget niveau. Derfor lægger vi op til at træningen niveaudeles for at alle bliver matchet mest muligt på eget niveau. 

Vil gerne kunne tilbyde et fuldendt fodboldforløb i ungdomsafdelingen. Vi stiler derfor efter, at fastholde vores spillere og tiltrække nye, så vi kan have hold i alle årgange og man derfor kan spille fra man melder sig ind og til man overgår til seniorfodbolden. 

Vi er en fodboldklub, hvor der er plads til alle og hvor vi gerne vil fastholde vores medlemmer i begge ender af spektret. Derfor har vi også nogle ekstra træningstilbud i udvalgte årgange, hvor de spillere, der har lyst og er parate til det, kan få ekstra træning. Disse tiltag vil vi gerne udvide med i fremtiden. 

Fodbolden i Fremad Valby er i god udvikling, hvor vi hele tiden bliver flere og flere, der bliver allokereret flere ressourcer til ungdomsafdelingen og der arbejdes hver dag hårdt på og udenfor banerne for at vores medlemmer skal have en god tid i den røde trøje!